HLR utbildning pris - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

HLR utbildning pris

Vad kostar en HLR utbildning

Det går snabbt när en person får hjärtstopp, då kan kunskap i HLR vara skillnaden mellan liv och död. Om din personal är utbildad finns det alltid någon som vet vad de ska göra när olyckan är framme.
Vi på Briab erbjuder utbildningar i första hjälpen samt hjärt- och lungräddning. Med en gedigen kunskap inom riskhantering och fysisk säkerhet utbildar vi din personal för en ökad trygghet på er arbetsplats.

Våra utbildningar

I vår Briab Academy kompetensutvecklar vi din personal baserat på er tidigare kunskap och behov. Tillsammans med en av våra utbildningsansvariga kan du skräddarsy er kurs utifrån plats, tid, behov, men även omfattningen av utbildningen.

Idag har vi två utbildningar där hjärt- och lungräddning ingår. Dels en första hjälpen-kurs där ni, bland annat får lära er handskas med en olycksplats, blödningar, samt förbandsteknik, men även HLR.

I vår HLR-kurs får varje individ lära sig hur man gör hjärtkompressioner själv, men även hur du använder en hjärtstartare. Kontakta oss för ett anpassat HLR utbildning pris.

Första hjälpen

Briabs första hjälpen utbildning är uppdelad i två delar; första insats samt hjärt- och lungräddning. Målet med den här kursen är att ni ska kunna handskas med en rad olika olyckstillbud, men även hur du hanterar en person som har blivit sjuk eller skadad. Efter kursen kan du även utföra HLR självständigt.

I första hjälpen-kursen ingår:

 • Hur du hanterar en olycksplats
 • Livshotande läge
 • Hantera en blödning
 • Förbandsteknik
 • Andningssvårigheter
 • Hjärtinfarkt, epilepsi, diabetes, samt stroke
 • Hjärt- och lungräddning

HLR – Hjärt- & lungräddning

När du och din personal genomför en HLR-utbildning hos oss på Briab skänks 5% av kursavgiften till Hjärt- och lungfonden. En hjärt- och lungräddningskurs kan vara skillnaden mellan liv och död, då hjärtkompressioner kan öka chansen till överlevnad med 70%.

I HLR-kursen ligger fokuset på att du lär dig att genomföra hjärt- och lungräddning självständigt, men även olycksplatshantering. Den här utbildningen kan genomföras i arbetsplatsen lokaler. Kursens innehåll består av:

 • Hjärt- & lungräddning i teorin och praktiken
 • Hjärtats funktioner och anatomi
 • Hur du undersöker andning och medvetande
 • Larmning
 • Hur du genomför hjärtkompressioner
 • Inblåsning
 • Hantering av hjärtstartare och dess betydelse
 • Luftvägsstopp

Utbilda personalen i HLR

Hjärt- och lungräddning är en livräddande insats där du pumpar blod för hand. Ett hjärtstopp går mycket fort, och ju snabbare den drabbade kan få hjälp, desto större chans är det att personen överlever. Om hjärtat stannar slutar det pumpa blod i kroppen, gör du då kompressioner och inblåsningar cirkulerar syre och blod manuellt tills hjälp anländer.

Våra utbildningar ger dig och din personal goda kunskaper i att hantera en olycksplats, för att sedan genomföra livräddande insatser. Ni väljer kurs i samråd med en av våra utbildningsansvariga, så att både du och din personal har rätt kompetens beroende på er arbetsplats.

Kontakta Briab

Men vad kostar en kurs? HLR utbildning pris kan variera beroende på antal deltagande, vad arbetsplatsen har för behov, men även hur omfattande kursen är. Våra HLR-utbildningar vänder sig till personal inom företag, institutioner, handel, samt industri – statligt och kommunalt. Kontakta en av våra utbildningsansvariga för att tillsammans skapa ett skräddarsytt HLR utbildning pris.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår