Här finns vi - Briab

Här finns vi

 • Uppsala

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Uppsala. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Uppsala.

  Läs mer
 • Falun

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Falun. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Falun.

  Läs mer
 • Gävle

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Gävle. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Gävle.

  Läs mer
 • Göteborg

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Göteborg. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Göteborg.

  Läs mer
 • Malmö

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Malmö. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Malmö.

  Läs mer
 • Norrköping/Örebro

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Norrköping. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Norrköping.

  Läs mer
 • Stockholm

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt huvudkontor i Stockholm. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Stockholm.

  Läs mer
 • Värnamo

  Här hittar du kontaktuppgifter, adress och kontorsansvarig till vårt kontor i Värnamo. Inom kort kommer mer information och innehåll om Briab i Värnamo.

  Läs mer

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR