HLR webbutbildning - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

HLR webbutbildning

HLR webbutbildning

Hjärt- och lungräddning är en teknik som räddar liv. I en nödsituation kan kunskap om HLR innebära skillnaden mellan liv och död för den som drabbas av ett hjärtstopp. Med hjälp av vår webbaserade utbildning i hjärt- och lungräddning kan du och företagets anställda lära er de färdigheter och kunskaper som behövs för att omedelbart kunna hjälpa till vid en nödsituation.

Fördelar med vår HLR webbutbildning

Vår utbildning i HLR är helt webbaserad och riktar sig till anställda inom företag, liksom kommunal och statlig verksamhet. Eftersom utbildningen finns tillgänglig online, är det både bekvämt och enkelt att delta. Det blir lättare för utbildningens deltagare att lära sig i sin egen takt och på ett sätt som passar deras eget schema.

En platsoberoende utbildning som deltagarna kan genomföra var som helst öppnar också upp för att fler individer i en organisation kan delta.

Genom vår HLR webbutbildning får du med dig många viktiga färdigheter, så som:

  • Hur du utför hjärt- och lungräddning och andra livräddande tekniker
  • Kunskaper som gör att du kan agera med tillförsikt i en nödsituation

När anställda på en arbetsplats har genomgått en HLR utbildning förbättrar det även arbetsplatsens säkerhet. Det är tryggt att veta att det finns människor i ens närhet med färdigheter som gör att de kan ingripa när någon befinner sig i nöd.

Det här innehåller en utbildning i HLR

I vår HLR utbildning online täcker vi in en rad olika ämnen som det är mycket bra att grundliga kunskaper om. Några av de viktigaste delarna en utbildning hjärt- och lungräddning tar upp är:

  • Kunskaper om olika HLR tekniker, så som bröstkompressioner och inblåsningar. Deltagarna lär sig hur de utför hjärt- och lungräddning på både vuxna och barn samt hur de kontrollerar medvetande och andning.
  • Luftvägsobstruktion. Här får du lära dig hur du känner igen tecken på obstruktion i luftvägarna och hur du ska agera. Luftvägsobstruktion kan vara livshotande och kräver omedelbara åtgärder. Efter genomförd utbildning kommer du att ha de kunskaper som krävs för att agera snabbt och säkert i den här typen av nödsituationer.
  • Information om hjärtstartare. I kursen går vi igenom varför det är viktigt att ha en hjärtstartare till hands och hur den ska användas i ett skarpt läge.
  • Hur du larmar vid en nödsituation.
  • Lättfattlig och pedagogisk information om hjärtats funktion och dess uppbyggnad.

Kom igång med vår HLR webbutbildning

Det är enkelt för alla som vill lära sig om hjärt- och lungräddning att delta i vår online utbildning. Kunskap om HLR och andra livräddande tekniker är något som alla har nytta av. Det är också något som kan vara helt avgörande vid livshotande situationer. Utbildningen går att boka enkelt online.

När du har slutfört en HLR webbutbildning får du ett intyg som visar att du har genomfört utbildningen och vilka färdigheter du har lärt dig. Ett nödläge där någon behöver akut hjälp kan uppstå när som helst. Med hjälp av den här kursen får du de kunskaper du behöver för att vara väl förberedd i en sådan situation.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår