Våra tjänster - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

Våra tjänster

 • Behöver du stöd för smidig och effektiv tillståndshantering?

  Vårt team av riskhanteringsexperter hjälper dig med en smidig och effektiv tillståndshantering, vilket minskar risken för kompletteringar och förseningar i tillståndsprocessen.

  Läs mer
 • Digitalt brandskydd

  Att arbeta i BIM, i en helt digital modell, ger stora fördelar för alla inblandade då all information om de byggnader, processer och beslut som ingår i det aktuella byggprojektet är lättillgängligt och kvalitetssäkrat.

  Läs mer
 • Brandskyddsprojektering

  I brandskydd ser vi en möjlighet att skapa mervärde, lugn och ro. Ett effektivt brandskydd uppfyller inte bara samhällets krav, utan skapar trygghet och nöjdhet.

  Läs mer
 • VVS-projektering

  Briabs stora erfarenhet inom innovativt brandskydd ger oss en unik möjlighet tillföra en extra dimension inom heltäckande VVS-projektering.

  Läs mer
 • Besiktning och utförandekontroll

  Vårt arbete med besiktning och utförandekontroller nära våra kunder ute på plats leder till färre anmärkningar, minimering av kostnader och ett tryggare arbetssätt för hela projektledningen.

  Läs mer
 • Försäkring

  Vår erfarenhet och expertkompetens gör att Briab idag erbjuder de mest innovativa och nyttoskapande försäkringstekniska tjänsterna i branschen.

  Läs mer
 • Products & Solutions

  Briab Products and Solutions erbjuder idag ett av marknadens starkaste sortiment inom nödbelysning och hänvisningsskyltar. Kompletterat med våra kollegors övriga kunskapsområden inom Briab vågar vi påstå att vi är i en helt egen klass!

  Läs mer
 • Brand, vatten och inbrott

  Genom proaktivitet, SBA och helhetstänk kan vi på Briab vända hot till möjligheter i det löpande arbetet med risker och osäkerheter i företag och verksamheter.

  Läs mer
 • Farliga verksamheter

  Vi hjälper våra kunder att se och förstå sina risker och att göra hanteringen av dem till en naturlig och integrerad del av verksamheten.

  Läs mer
 • New Technologies

  Briab New Technologies uppdrag är att utveckla framtidens metoder och teknik för att föra samhällsbyggandet mot ökad effektivitet och hållbarhet. Vi lyfter också riskhantering och resiliens till en ny nivå i ett alltmer komplext och föränderligt samhälle

  Läs mer
 • Forskning och utveckling

  Genom vår satsning på Forskning och Utveckling säkerställer vi ständig innovation och förståelse för risk i ett föränderligt samhälle.

  Läs mer

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår