Briab NXT - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Briab NXT

Briab NXT - nu laddar vi för 2024

Nu förbereder vi för Briab NXT 2024. Vi öppnar nu för ansökningar och du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor och vill veta mer.

Samarbete och samverkan på Briab

På Briab arbetar vi med ett öppet och brett perspektiv på riskhantering. Vårt ursprung är inom brandskydd, men vi har medvetet utvecklat verksamheten mot riskhantering i större mening med vår vision Att leda – inte följa som drivkraft. Med Briab NXT får du en unik möjlighet att på bästa sätt utvecklas in i yrkeslivet. Under ett års tid kommer du att växa genom praktiskt och skarpt uppdragsarbete, planlagd utbildning i Briab Academy och inte minst genom att arbeta sida vi sida med både kollegorna på Briab och med våra uppdragsgivare. I upplägget ingår möjlighet till jobb på vårt kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala under sommaren. Du kommer även att ha en mentor/coach som följer dig under hela programmet.

För att ansöka till Briab NXT – klicka här

Kick-start på karriären

Briab NXT tiden för våra trainees  är en kick-start rätt in i arbetslivet och sätter tonen för den framtida karriären. Och vi har en del signaler på att det har varit så för våra tidigare NXT’are.

”Min tid som NXT’are bär jag med mig än. På många sätt kan jag känna att den gjorde mig helt säker på att jag verkligen ville jobba med just detta och att det var ”min grej”. Jag fick helt enkelt en bra början på mitt ”professionella självförtroende”, typ, sammanfattar Erik Bryngelsson.

Idag jobbar ett antal NXT’are från tidigare år på Briab och ytterligare ett par deltagare har jobbat här, men gått vidare av olika anledningar. Möjligheten att bli kvar på Briab efter programmet ligger på många sätt i deltagarnas egna händer, även om uppdrag och behov självklart också spelar in. Men vi växer och skall växa än mer, så förutsättningarna är goda.

”NXT-tiden fortsatte in i min anställning och nu känner jag mig väl etablerad och trygg i min yrkesroll här på Briab. Men inte för trygg, lite utmanande och läskigt måste det vara för att det ska va intressant, säger Johanna Hammarberg, brand- och riskingenjör på Briab.

Krav och stöd ingår –  i november 2023 öppnar vi för ansökan till Briab NXT 2024 !

Låter det intressant? Vi vet att det kommer att vara det och vill ha ditt engagemang och din ambition i retur. Vi kommer att ställa tydliga krav och ge dig stöd att leverera på dem. Målet och syftet är att vi skall växa tillsammans, som yrkesmän och som Sveriges ledande företag inom brand, risk och säkerhet.  Vi ser fram mot din ansökan! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor och vill veta mer.

För att ansöka till Briab NXT – klicka här

 

Play
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår