HLR utbildning Göteborg - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

HLR utbildning Göteborg

HLR utbildning Göteborg

Är ni ute efter en HLR utbildning i Göteborg? Då har ni kommit rätt. Som experter inom säkerhet och första hjälpen kan vi på Briab erbjuda en skräddarsydd HLR utbildning i Göteborg som är anpassad utifrån din verksamhet och dina anställdas behov.

HLR är livsavgörande

HLR, eller hjärt- och lungräddning, är en del i första hjälpen som används i en nödsituation när någon har svårt att andas eller hjärtat slutar slå. Ett hjärtstopp kan inträffa oväntat, oavsett var du befinner dig och kan leda till allvarliga konsekvenser om inte omedelbara åtgärder vidtas. Genom att utföra HLR kan du manuellt cirkulera blod och syre i den drabbades kropp, till dess att räddningspersonal är på plats, vilket dramatiskt ökar chansen för överlevnad. Faktum är att med rätt insats kan överlevnadschansen öka till så mycket som 70% jämfört med endast 5% om ingen åtgärd vidtas.

Boka HLR utbildning

Att investera i HLR utbildning är att investera i liv. Med Briabs expertis och engagemang kan du vara säker på att du får den bästa möjliga utbildningen. Skydda dina anställda, ditt företag och ditt samhälle genom att boka din HLR utbildning i Göteborg med Briab idag.

Varför ska man gå en HLR utbildning?

  1. Livräddande kunskap: Varje minut räknas när någon upplever ett hjärtstopp. Kunskap om HLR kan vara skillnaden mellan liv och död.
  2. Ökad trygghet: Att veta att du kan agera i en nödsituation ger en känsla av trygghet, både för dig och de omkring dig.
  3. Professionell expertis: Med Briabs gedigna bakgrund inom riskhantering och fysisk säkerhet får du en utbildning som är både omfattande och relevant.
  4. Kontinuerlig uppdatering: Kunskap är färskvara. Genom att regelbundet uppdatera dina HLR-färdigheter säkerställer du att du alltid är redo att agera.

HLR utbildning i Göteborg med Briab

Briab har utformat denna HLR utbildning med både teori och praktik i åtanke. Under kursens gång kommer du att:

  • Få en djupgående förståelse för hjärt- och lungräddning, både teoretiskt och praktiskt.
  • Lära dig att snabbt identifiera tecken på hjärtstopp och hur du ska agera.
  • Förstå vikten av att larma och hur du utför effektiva hjärtkompressioner och inblåsningar.
  • Få insikt i hjärtats funktion och uppbyggnad.
  • Lära dig om hjärtstartare och dess kritiska roll i livräddning.
  • Hantera situationer med luftvägsstopp.

Praktisk information

Utbildningstid: 3 timmar

Plats: Vi genomför tillämpningsövningar direkt i verksamhetens lokaler, vilket ger en realistisk och relevant inlärningsupplevelse.

Varför välja Briab?

Briab är inte bara en utbildningsanordnare; vi är en partner i säkerhet. Vi förstår vikten av denna utbildning och dess inverkan på överlevnad. Därför skänker vi 5% av kursavgiften till Hjärt- och lungfonden. Vår målsättning är att efter avslutad utbildning ska varje deltagare kunna utföra HLR självständigt och känna sig trygg i sina kunskaper.

Briab Academy

Briab Academy är inte bara en plats för lärande, utan en plattform där expertis möter passion. Här erbjuder vi kurser som är skräddarsydda för att uppfylla dina behov, oavsett om du är anställd inom företag, industri, handel, institution eller statlig eller kommunal verksamhet. Läs mer om Briab Academy här.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår