Briab logo
Om oss
Meny

Vi jobbar med risk.
Vad jobbar du med?

Detta är vi

Ständig utveckling, ständig förbättring

Briab har sedan starten 2002 växt med våra kunders förtroende och medarbetares engagemang. Bara de senaste åren har vi lyckats fördubbla vår förmåga att skapa nytta för våra kunder, och vi ser inga tecken på att framtiden visar något annat. Vår solklara ambition är att leda utvecklingen inom vår bransch och att vara bäst! Om du har frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Briab på 60 sekunder

Briab på 60 sekunder

Briab erbjuder konsulttjänster i form av expertkompetens inom innovativ riskhantering, brandskyddsteknisk projektering och systematiskt brandskyddsarbete.

Uppdrag

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR