HLR kurs Gävle - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

HLR kurs Gävle

HLR kurs i Gävle - utbilda dig i hjärt- och lungräddning

Att en person som är kunnig i HLR finns på plats och påbörjar livräddande åtgärder kan vara skillnad på liv och död när olyckan väl är framme. Försäkra sig om att kunna vara ett sådant stöd genom att delta i en HLR kurs Gävle. Vårt mål är att alla som bor i Sverige ska kunna hjärt- och lungräddning. Det är högt uppsatta mål och för att klara det är vi tillgängliga på flera platser runt om i landet. Boka en HLR kurs i Gävle om du eller ditt företag finns i närområdet - det tjänar både du och miljön på.

Utbildningar som passar alla

Våra utbildningar i hjärt- och lungräddning passar alla som antingen i sitt arbete eller genom sin fritidssysselsättning kommer i kontakt med många människor. Du kan ha en central roll på jobbet eller under fritiden, till exempel som ledare i något sammanhang. Om du är chef eller jobbar inom HR känner du förstås till vikten av ett bra säkerhetstänk på arbetsplatsen. Det ingår som en naturlig del i arbetsmiljöarbetet. Att utbilda en eller flera medarbetare i hjärt- och lungräddning är därför en god idé.

Kursinnehåll

En utbildning i hjärt- och lungräddning har olika komponenter som du behöver för att kunna häva hjärt- och lungstopp. Du lär dig att göra en bedömning av personens andning och medvetande. Vi går också igenom hur du genomför inblåsningar och bröstkompressioner. De gedigna kompetenser som du har förvärvat ger dig de färdigheter och tekniker som behövs när du ska livrädda i praktiken.

HLR för specialgrupper

Vi anordnar separata kurser för vissa ämnesområden som sjukvårdspersonal och HLR på barn. Barns kroppar är inte bara mindre än vuxnas, de fungerar också på ett lite annorlunda sätt. Därför anordnar vi specifika utbildningar i hjärt- och lungräddning för barn på några utvalda platser.

Arbetar du inom sjukvården men inte kommer i direktkontakt med livräddning i ditt arbete? Då rekommenderar vi en regelbunden uppfräschning av kunskaperna kring hjärt- och lungräddning.

Utbildning på plats

Trots att en allt större del av det svenska samhället är på väg att digitaliseras genomför vi våra kurser i hjärt- och lungräddning på plats i en fysisk lokal. Hur bra digitala kanaler än fungerar så kan de aldrig ersätta det personliga mötet.

När det kommer till HLR kurs i Gävle behöver du dessutom lära dig att undsätta en annan person i praktiken. Man vet aldrig när ett nödläge kan uppstå, men den här kursen ger dig möjlighet att vara förberedd. Du får även ett intyg över genomförd utbildning.

Hjärt- och lungräddning i Gävle

I våra trevliga lokaler i Gävle anordnar vi kurser i hjärt- och lungräddning för dig som arbetar eller bor i Gävletrakten. Utbildningen tar cirka tre timmar och vi går igenom hela processen steg för steg så att du känner dig trygg med dina nya kunskaper.

Vi går även igenom hur ett hjärta fungerar och hur du använder en hjärtstartare. När du är klar med HLR kurs i Gävle kan du gå tillbaka till din arbetsplats och vardagsliv och hjälpa till vid behov.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår