Tillsammansframåt Briab + Projsec - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Tillsammansframåt Briab + Projsec

Brandskydd, riskhantering och fysisk säkerhet är grundläggande förutsättningar för människors trygghet i framtidens hållbara byggnader och samhällen. Genom förvärvet av Projsec, marknadens ledande konsulter inom fysisk säkerhet har vi tagit greppet om samtliga tre områden för att kunna erbjuda heltäckande resurseffektiv projektering.

Projsec-Briab-möte-2

Tillsammansframåt – Jürgen Ehrler, Projsec och Henrik Blomé, styrelseledamot Briab, i konstruktiva diskussioner.

Den 28 juni blev det formellt och kommunicerat att Projsec anslöt till Briab. Sommaren och början på hösten har ägnats åt jobba ihop våra verksamheter och att vässa vårt gemensamma erbjudande.

Ta greppet – erbjuda en helhet

Alla tre områden, brand, risk och säkerhet, hänger ihop och vi kan emellanåt ställa oss frågan varför vi inte gjort detta tidigare. Vår naturliga utgångspunkt är att samordna och utveckla projekteringsskedet och ta tillvara på alla de nya och effektiva lösningar det kan innebär. Lägger vi på digitalisering öppnar sig stora kundvärden för hela livscykeln – projektering, utförande och inte minst ökad hållbarhet i den dagliga driften och förvaltning. Här har vi receptet på något riktigt intressant och hur mycket som helst att återkomma till!

Projsec-Briab-möte-5

Tjänsteutveckling pågår i samverkansmöten överallt, hela tiden. 

Synergi – en klyscha tills den realiseras

Hösten  har påbörjats med ett intensivt arbete att förverkliga alla möjligheter vi ser framför oss. En gedigen integrationsplan som omfattar alla medarbetare rullar enligt plan och resultaten låter inte vänta på sig. Ett konkret exempel på en synergi som kommer lanseras under hösten är expertis och stöd inom projektering och konstruktion av dörrmiljöer. Ett område där det finns stora utmaningar och behov. Tillsammans inser vi att vi har stora värden att tillföra våra kunder och samhällsbyggandet.

A perfect match

Briabs VD, Björn Wulff, sammanfattar läget med att repetera och förstärka det han sa då nyheten om Projsec kommunicerades innan sommaren: ”Vi jobbar med samma kundbehov – trygghet, vi jobbar på samma marknad – samhällsbyggande, vi jobbar i samma skede i projekten – design och projektering. Och slutligen står vi inför samma enorma tillväxtmöjligheter – digitalisering och hållbar förvaltning. Vi är en perfect match och det är otroligt spännande att se våra gemensamma styrkor växa fram dag för dag!”

Läs mer om Projsec, en del av Briab, på projsec.se

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår