Vi söker medarbetare från Malmö till Gävle - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Vi söker medarbetare från Malmö till Gävle

På Briab växer vi kontinuerligt med våra kunders förtroende och vår egen djärva plan för framtiden. Därför söker vi bland annat Konsultchef i Uppsala, brandkonsulter i Västsverige och riskexperter till Stockholm, Uppsala och Göteborg.

4Z3A9372

Vill du arbeta med visionen – att leda, inte följa – är Briab rätt miljö för dig att utvecklas och bygga erfarenhet. Genom vårt breda, men ändå specialiserade, fokus på Brand, Risk och Säkerhet har vi en stark plattform att ta greppet om våra kunders uppdrag och möta deras behov hela vägen från projektering till byggnation och fortsatt in i förvaltning.

Vi går före inom digitaliseringen av brandskydd och samhällsbyggnation. Hållbarhet är vår dagliga ledstjärna i arbetet. På Briab är vi även verksamma med brand, risk och säkerhetsuppdrag inom industri, kommun och infrastrukturprojekt. Vår kombination av bredd och spets ger dig många vägar och valmöjligheter i din karriär och yrkesbana. Hör av dig så berättar vi mer. Vi finns över hela Sverige, snudd på.

Läs mer om de tjänster och uppdrag vi söker medarbetare till här.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår