Tiden går men våra värderingar består - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Tiden går men våra värderingar består

Det känns som alldeles nyligen, men samtidigt som väldigt länge sedan. För ca. 5 år sedan jobbade alla vi på Briab tillsammans igenom vad vi verkligen ville och kände för. Allt hamnade till slut i vår sk. varumärkesplattform och i ett lejon. Då såg vi det mer som vår gemensamma vilja och inställning till det vi höll på med på dagarna och det vi ville med framtiden. Så är det än idag.

Play
Mot omvärlden blev denna rekryteringskampanj första uttrycket av våra gemensamma värderingar. Det är lätt att säga att man ska leda och bryta ny mark, men att göra det kan göra både ont och vara frustrerande emellanåt. Men det var den väg vi ville gå och vill än mer idag. Vi beslöt oss vara ärliga med det. Så om kan du ta en smäll eller två för att ta dig dit du vill eller trivs rätt bra i lite motvind. Om du upplever att köra huvudet i väggen är ett tydligt tecken på att du är på rätt väg, ja då är du precis som då, förmodligen nån som trivs på Briab och vi vill gärna träffa dig.
Vi söker nya kollegor och medarbetare hela tiden så håll kollen här på briab.se eller på jobbapåbriab.se och hittar du inget skicka gärna en spontanansökan.
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår