Skyddsrum ska klara en bomb fem meter bort - Briabs Richard Malm berättar i Aftonbladet - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Skyddsrum ska klara en bomb fem meter bort - Briabs Richard Malm berättar i Aftonbladet

En stor del av Sveriges cirka 65 000 skyddsrum kan inte ställas i ordning inom 48 timmar, vilket kan vara förödande om larmet går. En uppskattning är att 80 procent av skyddsrummen har sådana brister att de inte klarar MSB's krav på iordningställande. Briabs skyddsrumsexpert, Richard Malm, blev tillsammans med vår partner Skyddsrumsexperten intervjuad i ämnet i Aftonbladet.

Briab Besiktning & Utförandekontroll

Här kan du ta del av Aftonbladets artikel om skyddsrum

Fortfarande osäker på vad som gäller? Ta hjälp av Briab Besiktning och Utförandekontroll

Har du frågor om vad som gäller? Eller behöver du support med besiktning och kontroll av dina skyddsrum? Vårt team av experter har all nödvändig kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig leva upp till kraven på affärsmässigt bästa sätt. Läs mer här

 

 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår