Video-intervju: Energilagring - risk eller möjlighet? - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Video-intervju: Energilagring - risk eller möjlighet?

Energilagring har blivit en viktig del för många verksamheter i sin resiliensplaneringen, den har många fördelar och möjliggör ex. till att göra förnybar energi planerbar. Men vad ska man tänka på gällande riskhantering, teknik, projektering och regelverk? Det kommer vi i en intervjuserie om fyra avsnitt gå till botten med. Energilagring och risk är först ut – Olle Wulff tar oss igenom och resonerar kring energilagring i stort och bjuder på kloka tankar om riskhanteringen innan, under och efter installation.

Play
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår