Träffa Johan Rönnbäck - Om vardagen, utmaningar och andra glädejämnen! #100medBriab - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Träffa Johan Rönnbäck – Om vardagen, utmaningar och andra glädejämnen! #100medBriab

Johan Rönnbäck, med snart 13 år på Briab, delar med sig av sin vardag och ger oss möjligheten att lära känna både honom och arbetet på Briab snabbast växande affärsområde Installation.

_DSC3348_Johan Rönnbäck

Inom vilket område arbetar du?
Installation (läs mer här)

Vad tycker du att dina största styrkor är?
Kundfokuserad och framåtsträvande. Hoppar på nästan vilka uppdrag som helst, vilket är en egenskap som gör arbetsdagarna spännande och utmanande. Vi har en förmåga på Installation att även om det känns svårt, så får vi alltid till en bra leverans tillslut!

Beskriv ett spännande uppdrag du arbetar med just nu?
Det mest spännande just nu är att få vara en del i omställningen från fossila bränslen till vätgas åt en stor industrikund! Ett område som ökar och som Briab är duktiga på.

Vilket uppdrag är du mest stolt över hittills?
Svårt att svara på men jag och Johan Westerlund projekterade Briabs första höghus med räddningshiss och trycksatt Tr1 trapphus. Huset omnämndes av räddningstjänsten i den lokala pressen som Borås säkraste hus. Det kändes verkligen härligt och hedrande.

Vad är den största utmaningen inom ditt område just nu?
Det som tar mest fokus just nu är den snabba utvecklingen av VVS. Expansionen är väldigt kraftig, vi jonglerar nyanställningar och den strida ström med jobb som väller in. Roliga utmaningar – men likväl utmaningar!

Vad är det bästa med Briab?
Kamratskapen och den ständiga omformningen. Briab har så många gånger visat att vi inte bangar för rejäla förändringar och nya ideer. Under mina år har Briab omformats och genomgått flera paradigmskiften. Det är alltid spännande.

Beskriv en dag på jobbet med tre ord.
Varierande, lärorikt och trevligt

Vad är din hjärtefråga utanför arbetslivet?
Vet inte om jag har någon hjärtefråga. Det jag helst gör på fritiden är att få tillbringa tid i fjällmiljö, oavsett årstid.

Tack Johan för att du delar med dig av dig själv och hur livet i lejonflocken kan se ut! 

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår