”Byggfelskulturen måste brytas – stärkt redovisning kan vara en lösning” - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

”Byggfelskulturen måste brytas – stärkt redovisning kan vara en lösning”

"Felaktiga byggen är dyra, dåliga för miljön och skapar onödiga risker. Nu behöver vi en nolltolerans mot byggfel." Så inleder Michael Strömgren på Briab sin debattartikel i Aktuell Hållbarhet.

Vi hävdar att det finns tydliga steg att ta, håller du med?

Ta del av Michaels debattartikel här:

https://www.aktuellhallbarhet.se/alla-nyheter/debatt/byggfelskulturen-maste-brytas-starkt-redovisning-kan-vara-en-losning/

 

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår