Almedalens hetaste debatt? - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Almedalens hetaste debatt?


”Gamla attityder sätter käppar i hjulet för hållbart byggande”

Så heter vårt seminarium i Almedalen torsdagen 27 juni 12.00 – 12.45.

Syftet är att lyfta frågan om hur användningen av återbrukat material kan öka i Sverige där stora hinder finns idag. Vilka hinder finns och hur kan vi överbrygga dessa? Vad krävs från branschen, beslutsfattare och myndigheter. Seminariet är i Opinionstältet på Strandvägen och är öppet för alla. Aktuell info samt medverkande i panelen via länken. Varmt välkommen!

Panelen:
Olle Wulff – Briab
Johan Berg – Gallagher
Michael Stromgren – IQ Samhällsbyggnad
Gert Wingårdh – Wingårdhs
Lovisa Curman – Sortera

https://program.almedalsveckan.info/69828

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår