Om digitaliseringens möjligheter på Brandskydd 2021 - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Om digitaliseringens möjligheter på Brandskydd 2021

Idag, 11 november, föreläser Michael Strömgren, innovationschef på Briab, om möjligheter med digitalisering och den obrutna informationskedjan inom brandskydd och samhällsbyggnation.

Bild4

Byggsektorn anammar i allt högre grad digitaliseringen för att effektivisera sina processer och öka produktiviteten. Detta är en tydlig global trend och vi ser tydliga tecken på att Skandinavien ligger långt fram. Kravställande organ har idag ambitionen att verka för maskintolkningsbarhet och sammanhängande digitala informationskedjor.

Inom brandskyddsområdet bedriver Briab forskning i framkant. Tillsammans med RISE expert på maskininlärning, Johan Anderson, håller Briabs innovationschef Michael Strömgren ett föredrag på konferensen Brandskydd 2021. Konceptet med en obruten informationskedja för brandskydd presenteras, med djupdykning i konkreta tillämpningar.

–    Hur hänger Norges maskintolkningsbara regelverk ihop med en BIM-modell?

–    Hur behöver vi systematisera krav- och produkdata för att möjliggöra nästa steg i den digitala transformationen?

–    Vilka möjlighet kan maskininlärning och AI ge?

–    Kan uppkopplat brandskydd med Internet of Things, automatisera vårt Systematiska brandskyddsarbete?

Välkomna att höra av er om ni har frågor.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår