Briab växer med Prevecon - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab växer med Prevecon

I början av november signerades avtalet där Prevecon, specialistkonsulter inom brandskydd och riskhantering, stiger ombord på Briabs tillväxtresa. Prevecon grundades 2000 och har 23 medarbetare med huvudkontor i Göteborg.

Briab växer med Prevecon

Fredrik Hellgren, VD Prevecon och Björn Wulff, VD Briab


”Nu när Prevecon-gänget ansluter tar vi ett nytt stort steg mot vår målsättning och vision att leda, inte följa. Vi blir större och starkare för våra kunder i hela landet, men i synnerhet i västra Sverige och ner söderöver. Totalt blir vi nu över 40 fantastiska medarbetare på en av landets mest expansiva marknader. Och vi behövs!
Säger Björn Wulff, VD Briab

Prevecons kunder och uppdrag återfinns, precis som Briabs, i en rad olika sektorer: kommun, landsting/region, både statliga och privata fastighetsägare, byggentreprenörer av alla storlekar, industrier, kraftbolag, rikstäckande butiks- och restaurangkedjor, arkitekter och projektledningsföretag.

”Det känns mycket roligt och utmanande att få vara en del av den tillväxtresa vi nu ansluter till. Under våra samtal har vi insett alla våra beröringspunkter och att våra verksamheter passar väl ihop och kompletterar varandra på många sätt. Det ger oss fantastiska möjligheter att stärka vårt erbjudande till marknaden, men även för våra medarbetare att utvecklas” sammanfattar Fredrik Hellgren, VD och delägare Prevecon.

Med Prevecon och det tidigare förvärvet av landets ledande konsultbolag inom fysisk säkerhet, Projsec, etablerar Briab marknadens mest kompletta och kompetenta erbjudande inom brand, risk och säkerhet.

”Nu har vi närmare 180 medarbetare på 10 orter runt om i Sverige som kan hjälpa våra kunder till rätt sida av risk och hålla dem tryggt där! Helt i linje med vår långsiktiga plan. Det känns stort och gör att 2022 kommer att bli ett fantastiskt år!” Avslutar Björn Wulff, VD Briab.

Om Prevecon

Prevecon Brand & Riskkonsult är en specialistkonsult inom brandskydd och riskhantering. Prevecon erbjuder tjänster inom allt ifrån brandskyddsprojektering och riskhantering till hantering av brandfarlig vara och systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Idag består Prevecon av omkring 25 experter och har huvudkontor i Göteborg samt verksamhet i Borås, Uddevalla och Stockholm. Bolaget grundades 2000. Läs mer på prevecon.se

Om Briab

Briab erbjuder tjänster och produkter inom riskhantering. Vårt ursprung inom brandskydd är idag kompletterat av Fysisk Säkerhet, MEP, FoU, Property Risk Management och riskhantering i verksamheter och vid samhällsplanering. Briab har idag 160 medarbetare och kontor på 7 orter runt om i Sverige. Bolaget grundades 2002. Läs mer på briab.se och projsec.se

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår