Möjligheternas byggregler - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Möjligheternas byggregler

Boverkets byggregler moderniseras och förenklas för att kunna bidra till ett snabbare och mer kostnadseffektivt byggande. Projektet går under namnet Möjligheternas byggregler. Här ger fyra aktörer sin syn på förändringsresan. Möt Briabs innovationschef Michael Strömgren, Kristina Gabrielii, biträdande projektledare, Anders Rosenskilde, teknologie doktor och Martin Fröderberg, byggnadskonstruktör.

Play

Läs mer om projektet Möjligheternas byggregler här

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår