Välkommen till en heldag den 14 nov om brandskydd och hissar! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Välkommen till en heldag den 14 nov. om brandskydd och hissar!

Hissar påverkar och påverkas av brandskyddet i en byggnad, inte minst då de vertikalt förbinder många våningsplan. Hissar används alltmer för att utrymma människor ur en byggnad vid en brand och utvecklingen behöver följas noggrant så att hissar och brandskydd på ett bra sätt kan fungera tillsammans. Kursledare är, bland andra, Johan Westerlund, Briab.

Brandskydd i hissar. Brand, Risk och Säkerhet. Briab

Bild: Shutterstock

Seminariet vänder sig till både dig som är verksam inom brandskydd och vill få fördjupade kunskaper om hissar samt dess funktioner och till dig inom hissbranschen som vill uppdatera dig inom brandskyddskraven.

Anmäl dig här

Läs intervjun med  Johan Westerlunds om utrymning med hissar här:

Utrymning med hiss – standard som förenklar och förbättrar?

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår