God Jul och Gott Nytt år! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Från oss alla till er alla - God Jul och Gott Nytt år

Mysig samvaro med familj och vänner och välbehövlig ledighet närmar sig glädjande åter. Julen ger oss möjlighet att stanna upp och reflektera, men också att bara njuta av god mat och härlig samvaro. Det skall vi ta tillvara på

God Jul från alla oss på Briab

2022 har varit ett innehållsrikt år som, bland annat, inneburit att kollegorna på Prevecon och Projsec nu fullt ut är del av Briab. Men, vi har också tagit farväl av vännerna på Bimfire och nu i dagarna även Atavio, genom försäljningen av Briab Products & Solutions till Hyttbäcken Invest. En försäljning som grundar sig i att fokusera Briab kring konsultverksamheten inom brand, risk och säkerhet. 2023 kommer innebära att vi med, om möjligt, ännu större kraft kan jobba för att leda våra kunders verksamheter till rätt sida av risk.

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktig God Jul och ett Gott Nytt år utöver det vanliga.

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår