Ett samtal om risk och hållbarhet - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Ett samtal om risk och hållbarhet med Åsa Mossberg, Alder och Peter Nilsson, Briab

I mitten av oktober skrevs avtalet där investeringsbolaget Alder förvärvar huvudägandet i Briab. En viktig del i affärens genomförande har varit Alders tydliga fokus på hållbarhetsutveckling som drivkraft för tillväxt i de bolag man förvärvar och äger. I samtalet diskuterar Åsa Mossberg, Hållbarhetsansvarig på Alder med Peter Nilsson, delägare och senior Brandingenjör på Briab om synen på risk och resiliens ur ett hållbarhetsperspektiv.

Play
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår