Träffa Rasmus Ahl – Om att leva med ett uppdrag, VVS-satsningar och gräs! #100medBriab - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Träffa Rasmus Ahl – Om att leva med ett uppdrag, VVS-satsningar och gräs! #100medBriab

Rasmus Ahl över 15 år in om VVS, och med snart 1 år på Briab, delar med sig av detaljnivå i projekt och hur man håller en förutsägbar planering.

_DSC0262_Rasmus Ahl

Inom vilket område arbetar du?
VVS (läs mer här)
Komplett VVS-projektering där vi kan projektera ventilation- och rörsystem på ett sätt som inte bara tar hänsyn till energiprestanda, buller och inomhusklimat.

Hur skulle du kortfattat beskriva dig själv?
Engagerad, nyfiken och så tycker jag att jag är bra på att lyfta och hjälpa gruppen jag jobbar i.

Vad tycker du att dina största styrkor är?
Jag släpper inte uppdraget vid handling, utan lever med det tills alla är nöjda.

Beskriv ett spännande uppdrag du arbetar med just nu?
Jag jobbar med ett vårdboende där detaljeringsnivån med avseende på tillgänglighet granskas på millimeternivå. I samma projekt har vi också ett borrhålssystem som ska dimensioneras korrekt mot verksamhetens behov. En utmaning med många parter som ska samverka, med en upphandlingsform och tidplan som innebär stora utmaningar!

Vilket uppdrag är du mest stolt över hittills?
Det är ett ganska litet projekt, där allt gick helt enligt första tanken. Både ekonomi, tidplan och tekniska lösningar löstes på sättet som vi tänkte från början. Det hör till ovanligheterna!

Vad är den största utmaningen inom ditt område just nu?
Vi har gjort en jättesatsning på VVS med många anställda på ganska kort tid. Vilket gör att framtiden ser väldigt spännande ut!

Vad är det bästa med Briab?
Jag vill lyfta den overheadorganisationen vi har och det arbete som utförs för att få alla enheter att nå framgång.

Beskriv en dag på jobbet med tre ord.
Inte, som, planerat.

Vad är din hjärtefråga utanför arbetslivet?
Att se till att min lediga tid läggs på bra saker, som familj, vänner och ett hus. Gräsmattan är också orlimligt viktig!

Tack Rasmus för att du delar med dig av livet på (den gräsbeväxta?!) savannen!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår