Håkan Danielsson axlar rollen som ny VD och Koncernchef på Briab Group AB - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Håkan Danielsson axlar rollen som ny VD och Koncernchef på Briab Group AB


IMG_5201

Styrelsen i Briab Group AB har utsett Håkan Danielsson som ny VD och koncernchef.  Håkan kommer närmast från rollen som VD på WSP Sverige AB där har varit anställd i drygt 10år i olika roller.

– Efter att i hela mitt yrkesliv arbetat i stora koncerner där jag verkat i alla linjeroller man kan tänka sig känns det väldigt spännande att få ta med mig mina erfarenheter in i en annan typ av organisation till ett bolag som är ledande inom ett segment av marknaden som är mer aktuellt än någonsin givet vår omvärldssituation.

Jag är väldigt glad över möjligheten att få samarbeta med de mest kompetenta kollegorna som finns, där balansen mellan teknisk lösning och mänskligt perspektiv alltid är i fokus, något som rimmar väl med mina egna värderingar, säger Håkan.

– Styrelsen är mycket glad att kunna välkomna Håkan Danielsson till Briab. Han är en stark ledare med fokus på marknad, personal, tillväxt och lönsamhet och har en lång erfarenhet av att leda konsultverksamheter i utveckling, säger Rikard Appelgren, styrelseordförande i Briab Group.

Håkan tillträdde sin roll den 14:e augusti i år.

För mer information kontakta:
Håkan Danielsson, VD, 070-211 97 26
Rikard Appelgren, Styrelseordförande, 070-309 64 72

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår