Webinar - "Så säkerställer du dörrmiljöerna i ditt byggprojekt - Noll fel i projekteringen" - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Webinar - Så säkerställer du dörrmiljöerna i ditt byggprojekt - Noll fel i projekteringen, 25 nov.

I detta Webinar kommer du att lära dig mer om hur Projsec (en del av Briab) har använt Bimeye i projekt som säkerhetskonsulter gällande dörrmiljöer. Bimeye är en molnbaserad BIM-datahanteringslösning som ger ökad kvalitet och effektivitet i byggprojekt, från idé, genom designprocess, produktion och för överlämnande till fastighetsförvaltning.

Business,Project,Team,Working,Together,At,Meeting,Room,At,Office.horizontal.blurred

foto: Shutterstock

Henrik Good, VD & Säkerhetskonsult på Projsec, Jack Fogelmark, Säkerhet- och låskonsult på Projsec samt Peter Eriksson, Account Manager på Tribia delar med sig av sina erfarenheter.

Agenda för dagen

• Introduktion: Tribia och BIM-datahanteringslösningen Bimeye
• Introduktion: Projsec
• Henrik Good, VD & Säkerhetskonsult introducerar ”Säkerhetskonsult eller låskonsult?” samt Projsecs ”Erfarenhetsåterförening”
• ”Kravställning, projektering, tillverkning, installation och besiktning”
– Hur arbetar Projsec i dessa processer?
• Metodik och demonstration av projekt gällande dörrmiljöer
• Öppen diskussion & frågor

När? 25 november kl.14:00
Längd? 45-55 min.

Anmäl dig här och boka in tiden i kalendern
Varmt välkommen!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår