God Jul och Gott Nytt år! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Från oss alla till er alla - God Jul och Gott Nytt år

Mysig samvaro med familj och vänner och välbehövlig ledighet närmar sig glädjande åter. Julen ger oss möjlighet att stanna upp och reflektera, men också att bara njuta av god mat och härlig samvaro. Det skall vi ta tillvara på.

God Jul

Året är på väg att gå mot sitt slut och vi kan titta tillbaka på ett mycket starkt år trots en utmanande marknad. Vi är stolta över vår del i alla de spännande projekt där vi tillsammans med våra kunder arbetar för att ställa om samhället för att möta alla de utmaningar som kommer av en snabbt förändrad omvärld.

Vi kan se tillbaka på flera forskningsprojekt som leder till att driva branschen i rätt riktning samt ett otal stora och små projekt där vi ser till att våra kunders projekt är på rätt sida av risk.

Vi blickar med stor nyfikenhet och förväntan fram emot 2024 där vi fortsätter att leda utvecklingen inom våra kärnområden brand, risk och säkerhet.

Med Önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År till alla våra kunder, samarbetspartners och givetvis medarbetare.

Håkan Danielsson, VD

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår