Nya byggregler och roller främjar innovation – vad är möjligt 2024? - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Nya byggregler och roller främjar innovation – vad är möjligt 2024?

Under Boverkets paneldebatt fredagen den 18 oktober diskuterades moderniseringen av bygg och konstruktionsreglerna som just nu pågår. Vad kommer det innebära för övriga delen av sektorn? Tanken med det som kallas Möjligheternas Byggregler är att öppna upp för fler innovativa lösningar, men det betyder också att branschen måste ta ett större ansvar.

Paneldebatt om framtidens byggregler. Boverket. Briab

Deltagare i debatten, Michael Strömgren, moderator/innovationschef Briab, Mårten Lindström, projektledare samhällsbyggandets regelforum/IQ samhällsbyggnad, Jonas Edahl, projektledare möjligheternas byggregler, Boverket och Jonas Anund Vogel, forskare inom Energiteknik.”

Vi återkommer inom kort med mer av samtalet och tankarna inför framtidens byggregler och resan mot ett mer innovativt och hållbart samhällsbyggande

Passa på att titta och lyssna på Briab Evening Talks där Michael Strömgren samtalar med ledande personer runt olika centrala ämnen inom svensk samhällsbyggnad:

Avsnitt 1 – Co-creation som ledstjärna för nya svenska byggregler

Avsnitt 2 – Om skiftet i det svenska byggregelsystemet

Avsnitt 3 – Om sektorns ansvar och möjligheter med nya byggregler

 

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår