Webbinarium - Möjligheterna med brandskyddat trä - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Webbinarium - Möjligheterna med brandskyddat trä

Den 3 juni kommer Therese Samuelsson, brandskyddsprojektör på Briab att tillsammans med Alessandro Ripellino, Ripellino Arkitekter, att berätta om arbetet med The Forest, Sveriges bidrag till EXPO2020 världsutställning i Dubai. Ett arbete där grundförutsättningen var förbud mot brännbara material.

The FOrest

Photo: Alessandro Ripellino
Arkitekter/Studio Adrien Gardère/Luigi Pardo Architetti

Här kan du anmäla dig
Webbinariet är kostnadsfritt men föranmälan krävs

Artikelserie om träbyggande

Träbyggandet är inte bara viktigt utan absolut nödvändigt för att vi i Sverige ska kunna klara av de klimatåtaganden vi har tagit på oss när vi sagt att vi ska vara fossilfria 2045 och vilka vi också har skrivit på, när vi undertecknade Parisavtalet. På Briab har vi under många år arbetat med att utveckla brandskyddet för träbyggnation och till höger kan du ta del av vår brand- och riskexpert Fredrik Nystedts artikelserie i ämnet.

Evening Talks om ett mer hållbart samhällsbyggande

Klimatutmaningen är kanske den absolut viktigaste anledningen för oss att utveckla vår kunskap, men det finns även ett stort behov av förnyelse av byggbranschen där träbyggandet kan spela en stor roll. Det handlar om att börja bygga på ett nytt sätt som är betydligt mer effektivt, med ett starkt resursperspektiv och där vi kan öka produktiviteten. Ta del av Evening Talks där Briabs Public Affairs Manager Michael Strömgren och Brian Meacham, internationell forskare inom funktionsbaserade byggregelsystem, diskuterar hur nya byggregler kan skapa bättre förutsättningar och motivation till innovation som i sin tur leder till ökad hållbarhet och produktivitet i samhällsbyggandet.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår