Digitalisering av brandskydd - ett samarbete för framtiden - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Digitalisering av brandskydd - ett samarbete för framtiden

Nyligen publicerades resultatet av ett spännande samarbete om digitaliseringen av arbetssättet inom brandskydd. Arbetet utvecklar insatt och erfarenhetsbaserat hur det bör göras och varför digitalisering är nyckeln till ett hållbart och säkert samhälle i framtiden.

fredrik

Fredrik Hiort, Senior partner Briab

Tillsammans med Bengt Dahlgren, Veidekke och Skanska har Briab genomfört arbetet och resultatet sammanfattas i rapporten som kan laddas ner nedan.

”Brandskyddsdisciplinen kan göra stor skillnad för framtidens samhällsbyggnation och nycklarna är samverkan och ny teknik, säger Fredrik Hiort, Senior Partner på Briab och en av författarna till rapporten.

En viktig insikt i rapporten är hur digitalisering av brandskyddsarbetsätt och integrationen in i BIM-processen skapar förutsättningar för större delaktighet och bättre kommunikation mellan alla aktörer i ett projekt. En samverkan som direkt leder till förhöjd kvalitet och ökad effektivitet, ett måste för både lönsamhet och hållbarhetsutveckling av samhällsbyggnadssektorn.

Ladda ner rapporten härFör mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår