Briab ansluter till Stockholms Klimatpakt - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab ansluter till Stockholms Klimatpakt

Klimatpakten är ett klimatnätverk för Stockholms stad, företag och organisationer, där vi tillsammans samarbetar för minskad klimatpåverkan.

Lejon på savann

Klimatpaktens mål är att vara del i att skapa ett fossilfritt Stockholm till 2040. Detta är ett viktigt regionalt steg för att klara 1,5 gradermålet. Vi på Briab behöver vara med på den resan.

Då vi är övertygade om att utveckling och framsteg bäst sker i möten mellan olika kompetenser och intressen, har nätverket en effekt både för Stockholmsregionen, men också för oss på Briab i vår ambition att leda oss själva och vår omgivning framåt och mot ett alltmer hållbart samhällsbyggande.

”Samverkan i klimatpakten kommer att ge oss nya insikter om de utmaningar vi står inför, säger Olle Wulff, Riskingenjör och hållbarhetskoordinator på Briab. ”Insikter som kommer inspirera och motivera oss att skapa lösningar och vägar framåt mot våra mål”.

Klimatpakten undertecknades för första gången den 27 september 2007 av dåvarande miljöborgarrådet Ulla Hamilton och ett antal företag och organisationer i Stockholm. Den 15 april deltar Briab på signeringsceremoni, digitalt eller på plats, i Stockholms stadshus med miljö- och klimatborgarrådet Katarina Luhr.

”Det känns högtidligt och viktigt att manifestera vår ambition och vårt engagemang genom att skriva under ansökan”, säger Björn Wulff VD på Briab

Läs mer här om Stockholms Klimatpakt som samordnas av Stockholms stads miljö- och klimatborgarråd.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår