Tillsammans tar vi nästa steg - Briab och Alder - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Tillsammans tar vi nästa steg - Briab och Alder

I dagarna blev det klart, Alder är nu vår huvudägare. Tillsammans tar vi nästa steg i vår strategiska och affärsmässiga utveckling för att leda brand- och riskbranschen framåt mot ett säkrare och mer hållbart samhälle. På Briab är vår vision är att leda genom tanke, att leda genom handling, att leda genom förnyelse, att leda vår egen utveckling. Tillsammans med Alder växlar vi nu upp inför framtiden. I intervjun samtalar Henrik Blomé, Partner på Alder och Björn Wulff, CEO på Briab, om riskhantering och om utmaningar och möjligheter framför oss.

Play
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår