Nu lanserar vi Briab Bimfire Tools™ - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Nu lanserar vi Briab Bimfire Tools™

Arbetar du i Revit kan du nu integrera brandskydd i ditt arbetsflöde och därmed jobba fullt ut i BIM processen. Briab Bimfire Tools™ gör ditt arbete effektivare, lättare och säkrare. Du spar upp till 70% tid för vissa arbetsmoment samtidigt som du arbetar med ökad säkerhet genom lättillgänglig spårbarhet, översikt och kommunikation med övriga aktörer i dina projekt.

Play

Briab Bimfire Tools är först ut i Briab Bimfire Suite, som består av ytterligare två funktionaliteter, Share och Comply, med senare release. Med huvudsaklig målgrupp på den internationella marknaden, där brandskydd inte sällan hanteras av andra kompetenser än Brandingenjörer, har vi nu tagit brandskyddsdisciplinen in i verklig digitalisering och framtiden. På briab.bimfire.app kan du ta del av mer information om Briab Bimfire Suite, lyssna på användare och få bakgrunden till hur och varför vi tagit greppet om digitaliseringen av brandskydd.

briab.bimfire.app får du hela storyn.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår