Anpassning, inte avvaktan! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Anpassning, inte avvaktan!

På Briab värderar vi högt förmågan att kunna arbeta flexibelt och situationsanpassat. Rådande läge ställer höga krav på att samhället liksom individen ska fortsätta fungera och leverera; vi sätter stor stolthet till att kunna leva upp till både samhällets behov som beställarens förväntningar.

Anpassning_inte_avvaktan_627

Därför tycker vi det är extra roligt när vi får vara med och driva förändring. Där nya samhällsbehov uppstår gäller det att ta till nya metoder för att lösa utmaningarna som kan komma.

Nya behov, ny produktion

För att möta den ökade efterfrågan på handsprit bestämde sig Rekal Svenska AB att starta upp en handspritsproduktion i Gnesta. Rekal sysslar vanligtvis med produktion av rengöringsmedel men kunde snabbt ställa om produktionen till handsprit. Briab bistod med riskanalys och klassningsplan för att Rekal så snart som möjligt skulle kunna sätta igång med sin nya verksamhet. Dessutom har Briab fått flera liknande förfrågningar från andra företag. Vi är glada att vi kan bidra till att få igång en så samhällsviktig produktion!

Nya situationer, nya metoder

Visst, mycket går att lösa med digitala distansmöten men vad händer med fysiska platsbesök? Faktum är att fler aktiviteter går att flytta till videomöten än vad man tror (det har ju inte minst kunnat ses på antalet digitala AWs och släktkalas på sistone). Under påskveckan hade en av våra brandprojektörer sin första inventering på distans! Inventeringen skedde på videolänk och utgick ifrån en inventeringsmall och kontrollista. Du kan läsa mer om inventeringen här.

Vi måste alla göra vårt bästa för att stötta varandra, nu mer än någonsin. Behöver du eller din organisation hjälp eller har funderingar, hör gärna av dig till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig. Nedan hittar du våra olika tjänster:

Besiktning och utförandekontroll

Brandskyddsprojektering

Brand, vatten och inbrott

Crowd Management

Farliga verksamheter

Forskning och utveckling

Försäkring

Projektledning

Riskhantering

VVS-projektering

NÖDBELYSNING

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår