SIS TK 181 – BIM & Brandskydd 10 september 2019 - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

SIS TK 181 – BIM & Brandskydd 10 september 2019

Briab och SIS höll seminarium hos SIS den 10 september 2019. Intresset för seminariet var stort och lokalen fullsatt. Om du missade tillfället eller vill bli påmind om vad som sades kan du hitta delar av innehållet här.

SIS_Seminarium

Under seminariet diskuterades allt från digital kravställning till hur detta kopplas till produktperspektivet i praktiken. Espen Schultze på Cobuilder är aktiv i den europeiska standardiseringen och gav sin bild av nuläget och de pågående initiativen.

Nedan hittar du seminariet dagordning och presentationer tillgängliga för nedladdning.

Agenda SIS TK 181

INLEDNING
Nina Schröder, SIS och Michael Strömgren, SIS TK 181/Briab 

DIGITALA NYCKLAR & PROOF OF CONCEPT
Johan Norén, Briab 

PRODUCT DATA TEMPLATES & SMART CE-MÄRKNING
Espen Schultze, Cobuilder 

PRODUKTER I SIN BIM-KONTEXT
Pierre Chigot och Torbjörn Persson, Ecophon 

PANELDEBATT
Talarna samt Fabian Ardin från Boverket och Kurt Löwnertz från Sweco

FORTSATT ARBETE
Michael Strömgren, SIS TK 181

SIS TK 181 kallar i april till ett nytt möte i gruppen AG 01 BIM & Brandskydd. Fortsatta diskussioner förs om hur branschen kan gå vidare med standardisering på området. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av att delta, www.sis.se/tk181.

Ytterligare bakgrund om statusen för BIM och brandskydd finns i Briabs webbinarium från 23 januari 2020.

Håll utkik i SIS och Briabs kanaler efter nästa spännande evenemang!

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår