Nya standarder för bättre brandskydd - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Nya standarder för bättre brandskydd

Svenska institutet för Standarder (SIS) har i ett nordiskt standardiseringsarbete, tillsammans med de andra nordiska standardiseringsorganisationerna, tagit fram två standarder för bättre brandskydd. Med en tydlig kvalitetsprocess bäddar vi också för det digitala skifte som är på väg att förändra branschen, säger Michael Strömgren, ordförande i SIS standardiseringskommitté för brandsäkerhet samt Public Affairs Manager på Briab.

Michael Strömgren, Public Affairs Manager på Briab

Genom de nya standarderna ges nya möjligheter att kvalitetssäkra brandskyddet i byggnader och banar väg för ett mer innovativt och mer hållbart byggande i framtiden. Nästa steg för att stärka kvaliteten på brandskydd är digitalisering där BIM och brandskydd ingår. En arbetsgrupp startades i SIS standardiseringskommitté för brandsäkerhet under 2019.

Läs SIS Pressmeddelande i sin helhet här. Ta kontakt med Michael här nedan om du vill veta mer om brandskydd i framtiden.

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår