Björn Wulff ny VD för Briab - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Björn Wulff ny VD för Briab

Briab har de senaste 5 åren närmare femdubblat medarbetarantal och omsättning och varit Gasellföretag fyra år i rad. Verksamheten har utvecklats från 1 tjänsteområde till 8, från 2 kontor till 9 och under hösten har Briab lanserat sin första mjukvarusatsning, Briab Bimfire Suite. Samtidigt har ett VD byte genomförts då Fredrik Hiort, VD sedan 2008, lämnat över till Björn Wulff, tidigare vVD och Försäljnings- och Marknadschef.

Björn Wulff pressbild

Björn Wulff, som tillträdde VD tjänsten i början av november, berättar –Det känns roligt och stimulerande att ta över. Fredrik och jag har arbetat väldigt nära sedan jag började på Briab för nästan 6 år sedan, så jag kan verksamheten väl och har varit med om att ta oss dit där vi är idag. Ett läge där vi har mycket spännande och nyskapande på gång. 

I samband med att Fredrik Hiort lämnat VD uppdraget har han övergått till en roll som senior partner med fokus på att utveckla företagets kunder. Marknadens Intresse för Briabs erbjudande och syn på framtidens brand- och riskhantering är påtagligt. Bolaget är idag aktiva i en mängd innovativa och framtidsinriktade samarbeten med både befintliga och nya kunder.

– Vår tydliga drivkraft är att leda vår bransch framåt och då även samhällsbyggandet i stort. Vårt löfte att hålla våra kunder på rätt sida risk visar vägen och det har ju gått rätt bra de senaste åren, avslutar Björn Wulff.

 

 

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår