Riskhantering när det verkligen kör ihop sig – kontakta Briab? - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Riskhantering när det verkligen kör ihop sig – kontakta Briab?

Normalt sett arbetar vi proaktivt med våra kunder för att förebygga problem i projekt eller i verksamheten. Men allt kan man inte förutse eller prioritera att ha planer för – såsom Corona-virusets påverkan på människor, verksamheter och samhället vi upplever just nu.

Risk workshop Briab

För att stötta upp och hjälpa till med att sortera och prioritera har vi tagit fram en smidig workshop, som kan genomföras online, där vi kan stötta verksamheten i att komma vidare.

På Briab Riskhantering kan vi hjälpa dig med:

Projektriskhantering
Vi stöttar våra beställare med planering och analyser för att minimera risk och brister i genomförandet av projekt.

Insatsplanering
Briab experter upprättar av fysiska och digitala insatsplaner, men ännu viktigare hjälper vi till med den centrala insatsplaneringen

Krisledning
Briabs experter stöttar upp som en extern resurs med expertis inom området innan, under och efter en kris.

Risk Manager
Våra experter är ett resursstöd när du ska definiera, utveckla eller verka i rollen som Risk Manager

Kontakta oss så tar vi armkrok framåt!

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår