Om synen på risk och det oförutsedda efter Covid-19 - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Om synen på risk och det oförutsedda efter Covid-19

Har vi lärt oss något av det snart gångna året? Kommer vi kunna hantera det oväntade bättre framöver. Och i så fall, vad har vi insett och hur behöver vi förändra oss? Åsa Mossberg, hållbarhetsansvarig på Alder, och Kajsa Boström, affärschef Services på Briab samtalar om synen på risk och hur man hanterar oförutsedda händelser i organisationer och företag efter Covid-19 pandemin.

Play
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår