Just nu i Almedalen med Briab och TFIP - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Just nu i Almedalen med Briab och TFIP

På torsdag den 4 juli kl 14.15 är det dags för paneldebatt på temat "Hur säker är Sveriges infrastruktur". Befinner du dig i Almedalen så missa inte detta! Möt upp tillsammans med Julia Strandberg, marknadschef på TFIP och Michael Strömgren, forskare och Public Affairs Managerpå Briab. Det bli massor med spännande gäster på scen, bland andra Johan Trouvé, Åsa Elm, Peter Arnevall och Lennart Persson. Välkommen till Västsvenska Arenan på Strandvägen i Visby.

Play
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår