Briab pratar digitalisering på Samhällsbyggardagarna 1-2 oktober - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab pratar digitalisering på Samhällsbyggardagarna 1-2 oktober

Samhällsbyggnadsdagarna är troligtvis årets största och mest kunskapsfyllda event där du som arbetar med stadsplanering, miljö och hållbarhetsfrågor, digitalisering, urbanisering och arkitektur har två heldagar med det senaste inom utvecklingen av framtidens smarta och hållbara stad.john

Vår innovationschef Johan Norén kommer att prata om den nödvändiga digitaliseringen av samhällsbyggandet och inte minst om Briabs ledande utveckling av digitala verktyg för kommunikation och arbete med en av branschens viktigaste säkerhets- och hållbarhetsfrågor – det moderna brandskyddet. I början oktober kommer Johan att ha högst konkreta lösningar att visa.

Missa inte Johan och alla andra kunniga talare och innovatörer på Samhällsbyggardagarna. Boka dina biljetter här. Och kan du inte hålla dig till dess, ta kontakt med Johan härnedan.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår