En bra söndag i programmeringens tecken - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

En bra söndag i programmeringens tecken

På Briab i Malmö var det Pink Programming Sunday den 19 maj. Med mer än 40 programmeringsintresserade tjejer på plats och mängder av punkter på agendan blev det en synnerligen bra dag. Pink Programming är en ideell förening vars mål är att fler kvinnor ska programmera och att programmeringsglädjen ska vara tillgänglig för alla! Och då endast 1 av 20 studenter inom datavetenskaper är kvinnor, så är det ett viktigt arbete.

Play

Anna, vår Head of People and Culture, fick en pratstund med Alexandra och Antonina från Pink Programming .

Söndagen började med korta presentationer om Pink Programming och Briab, sedan tog Free-Programming vid med mängder av olika områden (se bilden nedan) att fördjupa sig i och jobba med, oavsett om man var nybörjare eller mer erfaren. Till hjälp gick 3 coachande handledare från Pink Programming runt och stöttade aktivt.

Pink Programming på Briab brandskydd brandskyddsbeskrivning brandkonsult brandisolering brandingenjör

Efter en god vegansk buffé till lunch fick vi lyssna på lite inspiration från två från av Pink Programmings handledare som berättade om sina resor med programmering och engagemang i PP. Efter en livlig frågestund fortsatte eftermiddagen med ännu ett pass Free Programming. Som sista punkt ställde vi några frågor om dagen till alla deltagare som dokumenterades med Menti. Vi blev naturligtvis glada och stolta över resultatet.

Pink Programming på Briab brandskydd brandskyddsbeskrivning brandkonsult brandisolering brandingenjör

Vi på Briab tackar Pink Programming och alla som kom och gjorde söndagen till synnerligen givande och speciell! Det får vi göra om igen nån gång!

pink Programming på Briab i Malmö brandskydd brandskyddsbeskrivning brandkonsult brandisolering brandingenjör För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår