Briab är MästarGasell 2019 - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab är MästarGasell 2019

Av de dryga 10 000 företag som utsetts till Gasell företag av Dagens Industri hör endast 1 400 till den exklusiva krets som får kalla sig MästarGasell. Briab är ett av dessa!


Fredrik och Björn på Briab brandskydd, VD och vVD

2019 är jubileumsår för Di Gasell och det firas med att utse MästarGaseller – företag som blivit utsedda till Gasellföretag minst tre gånger under de 20 år som Dagens Industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Till grund för utmärkelsen ligger bolaget fyra senaste årsredovisningar.

– Det är roligt att vår framgångsrika tillväxtresa uppmärksammas med MästarGasell utmärkelsen och vi blir som alltid nyfikna och peppade på att ta det längre – vad blir vi om vi tar den 10 gånger? undrar Briabs VD och medgrundare Fredrik Hiort.

Briab har sedan 2015 ökat antalet medarbetare från 35 till drygt 140 idag och finns nu på 8 orter runt om i Sverige. Från ursprunget inom brandskyddsprojektering erbjuder nu Briab innovativ och heltäckande riskhantering vid byggnation, företagsdrift och vid samhällsplanering.  Briab har även etablerat verksamhet inom utrymningsprodukter och system som nödbelysning och avbrottsfri kraft.

– Vårt mål är att vara ledande och heltäckande inom riskhantering och då är det ett naturligt och självklart steg för oss att hjälpa våra kunder med allt, kunskap som produkt, för att skapa en säker och trygg miljö på ett så affärsmässigt sätt som möjligt. Det gillar uppenbarligen marknaden. MästarGasellen är ett tydligt tecken och vi får många fler! Vi har så mycket mer spännande och konkret på gång så 10 gaseller känns helt realistiskt, avslutar Björn Wulff, vVD.

 

Play
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår