Programmeringsfest hos Briab nu på söndag - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Programmeringsfest hos Briab nu på söndag

När vissa vilar sig sätter andra fart. På söndag träffas över 50 programmeringsintresserade tjejer på en workshop i Malmö. Pink Programming är en ideell förening vars mål är att fler kvinnor ska programmera. Tillsammans med oss på Briab i Malmö kör vi Programming Sunday nu den 19 maj.

Pink Programming på briab Malmö på söndag brandskydd brandskyddsbeskrivning brandkonsult brandisolering brandingenjör

En av deltagarna är Louise Abrahamnsson som till vardags jobbar på Briab som senior riskkonsult i Stockholm.

Vad ser du fram mot inför söndagens Pink Programming?

– Hoppas och tror att jag kommer träffa många trevliga personer som precis som jag är intresserad av att lära sig mer om programmering. Och att jag får ett bra utbyte under dagen, men kanske mest att bygga ett nätverk som man kan ta hjälp och inspiration av framöver.

Vad hoppas du få med dig därifrån?

– Jag skall se till att kunna mer programmering när dagen är slut. Kunskaper och idéer som jag kan ta med mig och applicera i mitt dagliga arbete. Och sen naturligtvis fler likasinnade att hålla kontakt med.

Till söndagens event på Briab i Studio Malmö är fler än 50 deltagare anmälda. Och agendan är fullspäckad.

Pink programming finns idag i tre städer i Sverige, men  har över 100 volontärer spridda över hela landet. Tillsammans med samarbetspartners anordnas över 25 Sundays och workshops varje år, samt ett gäng programmeringsläger under sommar och vinter.

Vill du vet mer om Pink Programming och se alla kommande event kan du göra det här.

 

 

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår