Briab goes Pink den 19/5 – en heldagsutbildning för dig som är kvinna och nyfiken på programmering - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab goes Pink den 19/5 – en heldagsutbildning för dig som är kvinna och nyfiken på programmering

Vad är då Pink Programming - kanske ni undrar? Pink Programming är en ideell förening med målet att fler kvinnor ska programmera. De arbetar för en programmeringsvärld där kvinnor är lika självklara som män. Där glädjen i programmering är tillgänglig för alla!

LinkedIn_1200x627_2

#tillsammansframåt med Pink Programming

Pink Programming arrangerar programmeringsevent för kvinnor – oavsett bakgrund, tidigare erfarenhet eller ålder. De arrangerar alltifrån heldagar med workshops och föreläsningar till läger med både lärarledd programmering och andra aktiviteter på schemat. Tillsammans med oss på Briab kommer Pink Programming ha ett event som heter PINK PROGRAMMING SUNDAY den 19/5 på Studio i Malmö.

Varför gillar vi Pink Programming?

Det gör vi på många sätt – bland annat jobbar vi alltmer inom systemutvecklingsområdet på Briab. Det är en stor del av vår digitalisering och framtid. Vi vill att fler utvecklar programmeringskunskap då vi behöver den för att genomföra många av våra idéer och utvecklingsvisioner. Konkurrensen om duktiga programmerare är stenhård, men vi vet också att vi har spännande och viktiga utmaningar att erbjuda framtida programmerande medarbetare. Och det vill vi visa. Vi vill även uppmuntra och möjliggöra för våra kvinnliga medarbetare som är nyfikna på programmering och digitalisering, att utvecklas och lära sig mer. Sist, men absolut inte minst, jämställdhet är viktigt på Briab och vi värnar om jämställdhet inte bara hos oss, utan även inom andra branscher och yrkeskategorier. Att samarbeta med Pink Programming är ett självklart val för oss.

Vad händer under dagen?

Utbildningen kommer hållas söndagen den 19/5 mellan kl. 9.00-16.00 på Studio, Malmö hos Briab. Dagen är fylld av lärarledda workshops där du tillsammans med ca. 50 andra deltagare lär dig mer om programmering. En inspirerande föreläsning om digitalisering och programmering hålls under dagen. Eventet är gratis och du kan vara nybörjare eller van programmerare. Kom och lära dig, utvecklas och träffa fler kvinnor med samma intresse och bygg ditt nätverk och framtid som programmerare. Vi behöver dig!

Anmälan gör du här

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår