Vi drar västerut! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Vi drar västerut!

1939 grundade Bill Hewlett och David Packard det som troligtvis fortfarande är världens största och mest inflytelserika IT centra. Silicon Valley, Kiseldalen, har haft det lite upp och ner, men lyckas genom innovation och nytänkande alltid hålla sig på topp. Dit ska vi!

SF-bild2-1140x500
Så nu är två av våra medarbetare i California för att ta tempen på Silicon Valley. Kristian och Martin skall ägna dagarna åt att framtidsspana, samla insikter om vad som är på gång och hur vi på Briab kan göra nytta av det. Bland annat ska Martin och Kristian besöka och rapportera från Maker Faire, som är en är en otrolig blanding av kreativitet, innovation och passion för mänskligt skapande. Kolla upp på
https://makerfaire.com/makerfairehistory/
Vi säger Bon Voyage så länge och förväntar oss spännande rapporter allt eftersom!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår