Digital disruption - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Digital disruption

Digital disruption? Vad är det egentligen? 


Den förväntade livslängden för ”S&P 500 företag” har minskat från 61 till 18 år och 72 procent av våra företagsledare är oroliga för att deras erbjudande kommer att rätt värdelösa inom 3 år.
Välkomna till säsongens första Briab Mornings som handlar om digitalisering och hur den påverkar oss och kommer att förändra förutsättningarna för våra affärer. Vad menas med delningsekonomi och disruptiva affärsmodeller? Och vad behöver vi göra för att fortfarande kunna erbjuda marknaden ett värde om 3 år? Efter höstens första Briab Mornings kommer du förstå utmaningen bättre och se möjligheterna lite tydligare.

Landningssida_frukost_4_justerad_2-768x500

Fredrik Angin kommer att prata om både hot och möjligheter med digitalisering och den massiva och fundamentala förändring den skapar förutsättningar för. Fredrik har under de senaste åren arbetat med digital utveckling i Stena Metalls alla bolag, men även som stöd och föreläsare inom området för andra företag.

Fredrik har precis lämnat uppdraget som Digital
 Innovationschef på Stena för att i egen verksamhet koncentrera sig på att hjälpa företag och verksamheter med den digitala utmaningen. Eller möjligheten, som han hellre uttrycker det.

Välkommen på frukostseminarium onsdagen den 4 oktober kl 07.30–09.30 på Magnus Ladulåsgatan 65 i Stockholm

Anmäl dig här

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår