Briab logo
Inlägg
Meny

Digital disruption

Digital disruption? Vad är det egentligen? 
Anmäl dig till frukostseminariet torsdagen den 4 oktober.

Den förväntade livslängden för ”S&P 500 företag” har minskat från 61 till 18 år och 72 procent av våra företagsledare är oroliga för att deras erbjudande kommer att rätt värdelösa inom 3 år.
Välkomna till säsongens första Briab Mornings som handlar om digitalisering och hur den påverkar oss och kommer att förändra förutsättningarna för våra affärer. Vad menas med delningsekonomi och disruptiva affärsmodeller? Och vad behöver vi göra för att fortfarande kunna erbjuda marknaden ett värde om 3 år? Efter höstens första Briab Mornings kommer du förstå utmaningen bättre och se möjligheterna lite tydligare.

Fredrik Angin kommer att prata om både hot och möjligheter med digitalisering och den massiva och fundamentala förändring den skapar förutsättningar för. Fredrik har under de senaste åren arbetat med digital utveckling i Stena Metalls alla bolag, men även som stöd och föreläsare inom området för andra företag.

Fredrik har precis lämnat uppdraget som Digital
 Innovationschef på Stena för att i egen verksamhet koncentrera sig på att hjälpa företag och verksamheter med den digitala utmaningen. Eller möjligheten, som han hellre uttrycker det.

Välkommen på frukostseminarium onsdagen den 4 oktober kl 07.30–09.30 på Magnus Ladulåsgatan 65 i Stockholm

Anmäl dig här