Crowd Dynamics - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Crowd Dynamics

Crowd Dynamics

Hur rör du dig egentligen, människa?

Precis det forskar vi om på Briab. Crowd Dynamics kallas kunskapsområdet och det ger oss insikter i hur människor och folksamlingar beter sig i olika situationer och på olika platser. Med hjälp av den kunskapen kan vi dimensionera och bygga både säkrare, effektivare och faktiskt trevligare.

Ta gärna en dryg minut och bekanta dig lite med Crowd Dynamics genom att titta på filmen.

Play
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår