Briab med TFIP i Almedalen 4 juli - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab med TFIP i Almedalen 4 juli

Almedalen fyller en viktig funktion där vi på kort tid får möjlighet till strategiska samtal i viktiga samhällsfrågor. Förra året anordnade vi en debatt om de risker vi ser i det svenska byggnadsbeståndet. Varför glömmer vi bort brandskyddet mellan de stora olyckorna, och vad kan vi som jobbar med detta dagligen göra bättre?

Briab brandskydd brandskyddsbeskrivning brandkonsult brandisolering brandingenjör

I år fokuserar Briab tillsammans med TFIP, Technology for Infrastructure Projects, på säkerhet i infrastruktur. Klimatförändringen, terrorhot, driftsavbrott och bränder är bara några av de händelser som kan vara kritiska för t ex. tunnlar och tunnelbanesystem. Konsekvenserna och störningen av sådana händelser kan bli enorma. Hur väl rustade är vi för riskerna och hur anammar vi innovativ teknik för att trygga en väl fungerande infrastruktur?

Panelen äger rum på torsdagen 14.15-15.00, bl.a. med Peter Arnevall, Tomas van Zalingen, Björn Wulff och Trafikverket. Givetvis filmar vi och delger dessa intressanta samtal i efterhand. Utan branschgemensamma samtal tappar vi fart i utvecklingen.

Våra experter är dessutom på plats mån-fre – hör gärna av er.

Läs mer här

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår