Vi växer med nödbelysning! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Briab lanserar Products and solutions

Under våren och sommaren har vi tagit ytterligare steg för att bli marknadens mest heltäckandet partner inom brand- och riskhantering. Ett av dessa steg är vårt nya affärsområde Briab products & solutions och vårt erbjudande inom nödbelysning- och hänvisningsarmaturer.

Produkter-losningar-hanvisningsskyltar

– Vår tydliga ledstjärna är våra kunders framgång och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dem nå sina mål. För att göra det tittar vi alltid framåt och tar varje chans att ligga före och förekomma behov och ta tillvara på möjligheter, säger Fredrik Hiort.

Första produktområdet i Briab product & solutions är nödbelysning och hänvisningsarmaturer. Fler produktområden kommer löpande att läggas till.

– Produktområdet är perfekt för oss och för våra kunder att börja med. Brandskydd är vårt ursprung och kopplar vi t ex våra kompetenser inom Crowd Dynamics, personflödesstrategier och vårt starka erbjudande inom riskhantering i verksamheter kan vi vara i en helt egen klass när det gäller att skapa kundvärde. Och sen ökar vi bara på, säger Björn Wulff, vVD och marknadschef.

Det nya affärsområdet på Briab leds av Kenneth Lodeklint med mångårig erfarenhet av marknadens behov, produktområdet och affären.

– Det är en fröjd att få jobba med det jag kan och verkligen gillar, fast nu i ett helt nytt och fantastiskt sammanhang. Nu kan jag och vi äntligen erbjuda en helt annan helhet, alltifrån att komma in tidigt i projekt till att följa våra kunder med stöd och kunskap in i förvaltningsfasen.

Briab products & solutions kommer vara verksamt i hela Sverige med utgångspunkt från Briabs huvudkontor Stockholm och med kontor och lager i Värnamo. Under sommaren har vi lanserat vår webplats  som under tidig höst kommer att vidareutvecklas till en webshop.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår