Smart, säkert höjdarboende - house warming hos Mattias och SSM! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Smart, säkert höjdarboende - house warming hos Mattias och SSM!

Vi har precis varit på supertrevligt torsdagsmingel hos SSM och VD Mattias Roos, som tagit steget fullt ut och flyttat in i Tellus Towers prototypbostad. Ett föredömligt handgripligt sätt att verkligen förstå vad man erbjuder sina kunder!

IMG_2937

Multi-Use-of-Space

Det finns hur mycket kul och imponerande som helst att berätta om Tellus Tower. Gert Wingårdh och kollegor är arkitekterna bakom och byggkonceptet är skapat i Hong Kong av arkitekten Gary Chang och kallas multi-use-of-space. Vet man något om bostadspriser i Hong Kong, inser man vikten av att bygga smart och effektivt! 1200 lägenheter kommer få plats i Tellus Towers två torn och 95% kommer att vara ettor och tvåor. Vi är nästa lite avundsjuka på dom som kommer att få flytta in framöver, så fint var det i Mattias nya hem. Även om det inte kommer stå en smakfull buffé och en skön DeeJay där hela vistelsen.

IMG_2928

Bo mindre. Lev större.

SSM’s mission är att göra smarta, prisvärda och centrala bostäder tillgängliga för många. Genom yteffektiva och flexibla lösningar kan lägenhetsstorleken minskas samtidigt som livskvalitén höjs.   SSM sammanfattar sin idé klockrent  –  Bo mindre. Lev större.

Läs mer här om Tellus Tower

IMG_2989

#tillsammansframåt

Vi på Briab är glada och stolta över att vara med i ett projekt som bryter ny mark och visar vägen framåt. Uppdraget är krävande och sätter oss på prov, men det är så vi vill ha det. Kombinationen av fler människor på mindre yta i ett högt hus med en massa nya klipska lösningar, kan det bli bättre eller intressantare. Ansvarig för uppdraget hos oss på Briab är Peter Nilsson.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår